Szalvétatechnikához jó a tapétaragasztó is? Fadarabra tennék szalvétaképet.
lehet tapétaragasztót is használni, de azt inkább papírképnél. A szalvéta nagyon hamar átázik. :-(
gyorsan kell vele dolgozni, mert hamar elszakad
és mivel gyorsan átázik ezért nagyon óvatosan is kell bánni. Kétszer próbáltam, de végül vettem hozzá való ragasztót.
Nagyon sűrűre keverd a tapétaragasztót és elöbb a fát kend le, tedd rá a képet és gyorsan, de óvatosan kend át újra tapétaragasztóval.
Köszi! Csak tapétaragaszó van itthon, sajna a másikra most pont nincs pénzem. Nem áll szándékomban utána lakkozni.
Ha bekenem a feltett szalvétaképet is ragasztóval, akkor az kifehéredik ugyanúgy (illetve átlátszó lesz?
Vagy elég, ha csak a bekent fára rásimítgatom?
igen, elég ha rásimítod.
Ezt úgy tudod szépen megcsinálni, hogy a szalvétát a színével tedd rá egy irattartóra. Nem tudom mi a neve az aminek két oldala nyitott és kicsit vastagabb. Elötte kicsit "izgasd fel" :-) hogy elektromos legyen és a szalvéta hozzáragadjon.
Kend be a fát a tapétaragasztóval és tedd rá a képet. Azon a "fólián" keresztül szépen rá tudod simitgatni :-)
Utána ne kenj rá, mert nagyon elázik... elszakad...
Én úgy szoktam hogy ráteszem a képet aztán kenek rá
soha nem szakdt el egy sem...úgyhoyg nem tudom miről beszéltek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!