Főztem krumplit almával, összeturmixoltam, majdnem olyan lett az állaga mint a tapétaragasztó. Mit csináltam rosszul?
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 09:30
1/5 anonim válasza:
Semmit, a krumplitól lett nyúlósabb, ez ilyen. Ha túl sűrű, keverd el még egy kis vízzel.
2/5 anonim válasza:
Szia,
semmit, a krumpli, ha turmixolod nyúlós lesz, ha nagyon zavar próbáld inkább jól összetörni krumplinyomóval vagy villával és higítsad a főző levével, utána tedd hozzá az összeturmixolt almát
3/5 anonim válasza:
semmit, a krumplit sűrítőként szokták használni, biztos sokat főztél hozzá:) megoldás? egy kis forralt majd kihűlt vízzel engedd fel, vagy a főzővízből adagolj hozzá, míg pépes nem lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi Csajok! Ha ilyennek kell lennie, akkor OK! :-)
2010. febr. 5. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!