11/21 anonim válasza:
"Értsd már meg: azon bántódtam meg, hogy tetszettek nekem a rajzaim, ti meg semmi jót nem írtatok róla."
Mert nyilván nekik nem tetszett.
Ezen hisztizel?
12/21 anonim válasza:
Ahhoz, hogy valaki normálisan tudjon müvészi értékü épeket festeni, ELÖSZÖR meg kell tanulnia rendesen, szabályosan, ARÁNYOSAN festeni, és ha már EZT TUDJA, utána kezdheti a saját stílusát kialakítani.
Ha valaki NEM TUD FESTENI, az nem egyéni stílus, hanem magyarázkodás, hogy miért sz_ar a kép.
13/21 A kérdező kommentje:
Szerintem már tudok. Most már rajzolhatok végre úgy ahogy akarok?
2022. aug. 8. 17:54
15/21 anonim válasza:
Te kérdeztél valamit, akkor miért pattogsz, ha valaki válaszol a kérdésedre?
Felölem rajzolhatsz úgy, ahogy akarsz, de ettöl még nem lesz jó, amit csinálsz.
16/21 anonim válasza:
Tök mindegy hogy hogy rajzolsz, nincsen neki semmi értelme.
Ezt kellene megérteni.
17/21 A kérdező kommentje:
De ha nem baj, akkor miért kell mindig azzal foglalkozni?
2022. aug. 20. 13:59
18/21 anonim válasza:
KI FOGLALKOZIK EZZEL? (Mármint rajtad kívül? Fess nyugodtan aránytalanul, csak ne mutogasd másoknak, akkor nem szólnak semmit hozzá?
19/21 A kérdező kommentje:
Például Te. Nekem már hánynom kell, akkor is, ha azt írod, hogy jók az arányok. Nem az arányoktól lesz jó egy rajz!
2022. aug. 21. 11:39
20/21 anonim válasza:
Kérdezö: sürgösen keresd meg a pszichiáteredet, mert igen komoly bajok vannak veled!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!