Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Miért hiba, ha aránytalan a rajz?

Miért hiba, ha aránytalan a rajz?

Figyelt kérdés
Utoljára kérdezem meg.

2022. aug. 4. 18:03
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Minél arányosabb annál jóképűbb és én irtózok a jóképű embereketől. Ez az igazság.
2022. aug. 4. 18:07
 2/21 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Attól függ mi a célod, nem feltétlen hiba, egy reneszánsz festményen az, de egy Dalitól, vagy Van Goghtól nem azt várod például.
2022. aug. 4. 18:16
 3/21 A kérdező kommentje:

Most komolyan, hogy kellene rajzoljak, hogy "jajj istenem nehogy túl nagy legyen a szeme"?

Jól van nem akarok kezdő hibákat elkövetni, de az átlagember nem is veszi észre. A szakértők meg inkább kíméljenek!

2022. aug. 4. 18:19
 4/21 anonim ***** válasza:
87%

#3 Gondolom, te vagy, aki alkalomszerűen tesz fel rajzos kérdést, aztán jól megsértődik, ha nem neki ad mindenki igazat.

Tök mindegy hogy rajzolsz. Ha neked tetszik ne másokkal foglalkozz.

Érdekes módon én nem kapok a "rajzaimra" negatív kritikát (sem), mert van önkritikám, és nem dicsekszem a "műremekeimmel". De nem is háborgok sehol, hogy mindenki hülye, csak én vagyok a helikopter, mert irreális elvárásaik vannak, mert milyen az már, hogy realista képen aránytalan a szeme...

2022. aug. 4. 18:25
 5/21 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem erről volt szó. Amúgy meg azért kérdezem meg, mert magamtól nem tudnám. A másik, hogy a rajz nem tudom miért akkora nagy ördöngősség, hogy külön meg kell tanulni.
2022. aug. 4. 18:31
 6/21 A kérdező kommentje:
Ezt nem úgy értem, hogy tudok egyáltalán rajzolni. Egyik "rajzom" sem egy műremek és nyilván nem fotórealisztikus (az élethű öszintén nem tudom mit jelent).
2022. aug. 4. 18:33
 7/21 A kérdező kommentje:
"aztán jól megsértődik, ha nem neki ad mindenki igazat." Értsd már meg: azon bántódtam meg, hogy tetszettek nekem a rajzaim, ti meg semmi jót nem írtatok róla.
2022. aug. 4. 18:35
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

#7 És mi lenne, ha nem idegenek véleményével foglalkoznál?

Egyébként voltak pozitív vélemények is, miszerint fejleszthető, van tehetséged, de gyakorlással sokat fejlődhetnél még.

Hacsak nem vagy eget verő tehetség (nem, nem vagy az), akkor pedig sajnos tanulni kell. Technikákat, eszközöket stb.

A lehet, hogy van benne valami, de nekem így is jó, azért kösz, hogy megnéztétek helyett jött nem tudom hány új kérdés, aminek az a lényege, hogy tulajdonképpen ha akarnál tudnál csak nem akarsz, mert lásd fentebb "írtózol a jóképű emberektől".

Lehet rajzolni realisztikusan (fotóhűen) nem szép embereket is, de visszautalva korábbi kérdésedre, azt biztos nem szeretnél, mert a realisztikus dolgokat sem szereted.

Én meg azért nem leszek világhírű énekesnő, és táncos, mert nem akarok. Nem azért mert hangom nincs, ellenben van két darab bal lábam, még véletlenül sem.

2022. aug. 4. 18:43
 9/21 A kérdező kommentje:
Figyelj, tanultam valóság alapján rajzolni, most is szoktam. Csak nincs kedvem őket megmutatni, mert nem sikerültek túl jól.
2022. aug. 4. 18:47
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ez kezd olyan lenni, mint az izmos lányok témájában kiírt kérdéskör.

Kérdező, te utoljára kérdezed, én utoljára mondom: nem, nem baj, neked különösen nem.

2022. aug. 4. 18:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!