Most komolyan, hogy kellene rajzoljak, hogy "jajj istenem nehogy túl nagy legyen a szeme"?
Jól van nem akarok kezdő hibákat elkövetni, de az átlagember nem is veszi észre. A szakértők meg inkább kíméljenek!
#3 Gondolom, te vagy, aki alkalomszerűen tesz fel rajzos kérdést, aztán jól megsértődik, ha nem neki ad mindenki igazat.
Tök mindegy hogy rajzolsz. Ha neked tetszik ne másokkal foglalkozz.
Érdekes módon én nem kapok a "rajzaimra" negatív kritikát (sem), mert van önkritikám, és nem dicsekszem a "műremekeimmel". De nem is háborgok sehol, hogy mindenki hülye, csak én vagyok a helikopter, mert irreális elvárásaik vannak, mert milyen az már, hogy realista képen aránytalan a szeme...
#7 És mi lenne, ha nem idegenek véleményével foglalkoznál?
Egyébként voltak pozitív vélemények is, miszerint fejleszthető, van tehetséged, de gyakorlással sokat fejlődhetnél még.
Hacsak nem vagy eget verő tehetség (nem, nem vagy az), akkor pedig sajnos tanulni kell. Technikákat, eszközöket stb.
A lehet, hogy van benne valami, de nekem így is jó, azért kösz, hogy megnéztétek helyett jött nem tudom hány új kérdés, aminek az a lényege, hogy tulajdonképpen ha akarnál tudnál csak nem akarsz, mert lásd fentebb "írtózol a jóképű emberektől".
Lehet rajzolni realisztikusan (fotóhűen) nem szép embereket is, de visszautalva korábbi kérdésedre, azt biztos nem szeretnél, mert a realisztikus dolgokat sem szereted.
Én meg azért nem leszek világhírű énekesnő, és táncos, mert nem akarok. Nem azért mert hangom nincs, ellenben van két darab bal lábam, még véletlenül sem.
Jaj, ez kezd olyan lenni, mint az izmos lányok témájában kiírt kérdéskör.
Kérdező, te utoljára kérdezed, én utoljára mondom: nem, nem baj, neked különösen nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!