Van értelme rajzolnom, ha a "műveim" egyáltalán nem realisztikusak?
Hát a mücészetben többbyore nem az a lényeg, hogy realisztikus legyen, hanem inkább az, hogy szemet gyönyörködtetö.
Küldj privátba párat és mint laikus elmo dom tetazik-e nekem vagy sem, ezzel már egy eredményed lesz, elkesheted másokbak is megmutatni.
Van értelme, én hosszú évekig csak manga stílusban toltam, az állatrajzaim is inkább digimonokhoz hasonlítottam. Érdemes amúgy megtanulni, de attól még rajzolhatsz akármilyen stílusban. Csak, hogy egy példát hozzak, William Hanna rajzfilmes ipse tudott rajzolni realisztikusan is, mégis Maci Lacival meg Foxi Maxival lett híres. Rossz példa Takeuchi Naoko, ő nem tudott realisztikusan rajzolni, ezért is olyan aránytalan a Sailor Moon manga.
Amúgy meg, ha az a személy vagy, aki mindig felteszi a realista rajzos kérdést, akkor légyszi, ne csináld, mert unalmas. Kérdezés helyett inkább rajzolhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!