Normális, ha nem akarok felnőttesen rajzolni?
Figyelt kérdés
2022. jún. 27. 19:53
11/15 A kérdező kommentje:
Én komolyan veszem csak nem tudom mit kell ezen megtanulni.
2022. okt. 15. 13:32
12/15 anonim válasza:
Ezt most nem vágom, tudni akarsz jól rajzolni, de nem akarod tanulni? Anélkül nem megy.
13/15 A kérdező kommentje:
Akarom tanulni, de én csak lerajzolom és kész. Jó szoktam szerkezeti rajzokat csinálni, tudom nagyjából az arányokat, de mit kell ezen megtanulni?
2022. okt. 15. 13:43
14/15 anonim válasza:
Ha tudod az arányokat, akkor azt a részt már nem kell tanulni, jöhet a következő lépés, a tónus, amivel a térbeliséget ábrázolod. Egyébként a hivatásos illusztrátorok, concept artistok is folyamatosan tanulnak, mert oké, hogy valaki meg tud rajzolni mondjuk egy lovast teljes páncélban, mert csak ezt gyakorolta, de mondjuk nem tud egy kisgyereket, babát, mert annak teljesen mások az arányai.
15/15 A kérdező kommentje:
Pontosan mit jelent az, hogy nem tudok? Nem tudok portrét rajzolni, ezért nem is tudom, hogy kezdjek bele.
2023. okt. 30. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!