Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Gyerekszínész szeretnék...

Gyerekszínész szeretnék lenni. Mit csináljak, hogy elérjem a célom?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok Szolnok megyében lakom.Vannak nagy filmötleteim is, de gondolom ez senkit nem érdekelne.Gyerekszínész szeretnék lenni.Ezt úgy gondolom, hegy egy pár évig.És utána meg rendesen tanulnék tovább egyetem vagy vmi.De annyira vágyok a színészkedésre...

Segítsetek légyszi!

2010. szept. 17. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekszínész már nem lehetsz,ennyi idősen inkább a felnöttek közé tartozol.

A gyerekek kisgyerekkorban kezdik.

Középsuli után menj a színművészetire ha színész akarsz lenni.

2010. szept. 17. 22:48
 2/3 A kérdező kommentje:
De én így...na szal ha nagy leszek orvos szeretnék lenni.Inkább így középsuli alatt szerettem volna.:S
2010. szept. 18. 13:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben az Ady Endre Gimibe jelentkeznék/tem volna, mert ott van dráma tagozat! ( legalábbis Debrecenben...) és ott lehet színészkedni, operetteket előadni, meg minden... Valami ilyesmit keress, amiből, ki is lehet iratkozni, mert az Adyba, ez egy szakkör! Sok siker! : )
2010. nov. 7. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!