Szerintetek milyen lett a rajzom?
Egyszer már volt ez kérdés csak akkro még nem volt kész.
Rajzoórára vistem majd be.
a szavak jelentése rajta: LIFE:ÉLET, HOPE:REMÉNY, LIBERTY:SZABADSÁG, PEACE:BÉKE, DREAM:ÁLOM
Szerintek meghökkentő??
Tetszenek a színek??
Ha nem teszik akkor miért nem??
Sok "béna" gyerek rajzot láttam már. (Azért béna, mert hát nem tehet róla, gyerek még.)
Ez pont ilyen.
Egyébként köszönöm utolsó, minden nap tanul valamit az ember, utána néztem a két általad említett fogalomnak.
Ám még ha mindkettőbe beleerőszakoljuk is a fenti valamit, a készítő akkor sem tud jobban rajzolni, mint ahogy fekete pákó énekelni.
Attól függ hány éves vagy.
10-14 évesen azt mondanám hogy jó, okés. De ha idősebb vagy akkor átlagnál aluli a tudásod.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:47
Bocsánatot kell kérnem, nem letámadni akartalak, csak én úgy gondolom ezt a rajzot egy nagyon fiatal egyén rajzolta,
nem kell rögtön "leszrozni". Ha örömét leli benne, kinek árt vele? Szerintem senki nem érdemel olyan hangnemet.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 09:07
Elismerem, hogy kicsit bunkó voltam és megfogalmazhattam volna szebben is. De ez a rajz akkor se jó, ezért ne is higgye ezt. Innét még rengeteget kell fejlődnie, de ha mindenki agyondicséri, akkor megelégszik ezzel a színvonallal, és nagyon igénye se lesz a továbblépésre.
Meg az se látszik, hogy olyan nagyon sok időt és energiát fektetett volna a műbe, hiszen a szöveg lelóg a kézről! Ezt egy magára valamit is adó alkotó vagy megpróbálja javítani, vagy hagyja a fenébe, de leginkább elő se fordul.
Inkább tűnik ez egy kicsit összecsapott műnek, amivel nagy művészként akart tetszelegni a többiek előtt.
"Szerintek meghökkentő??"
Nagyon. Ilyenre csak egy zseni képes. Meg minden tízéves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!