Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » A mai világban miért csak...

A mai világban miért csak nyomtatott levélben fogad kéziratot egy irodalmi lap?

Figyelt kérdés

Itt láttam, teljesen meglepett. Nyilván fel tudom adni, csak nem értem az okát.

[link]

2022. ápr. 6. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:
32%

Most azt kérdezed, miért nem jó kézírással??

A legtöbb ember kézírása nem túl jól olvasható, azt nem lehetne kikötni, hogy csak aki szépen ír, az küldheti be így, meg feltehetöen könnyebb utána feldolgozni is, ha netán elfogadnák

2022. ápr. 6. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
#1 szerintem úgy érti, pdf-ben miért nem jó...
2022. ápr. 6. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Gondolom, így jobban nyomonkövethetö
2022. ápr. 6. 19:40
 4/6 2*Sü ***** válasza:
Szerintem a kulcs a „még nem publikált szerző”. Emailt bárki könnyedén küldhet, bármiféle tartalommal (plágiummal, levélszeméttel, akármivel). De nyomtatva, postán feladva csak az fog küldeni bármit is, aki komolyan is gondolja a dolgot.
2022. ápr. 7. 00:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok anyagot kapnak. Képernyőről olvasni rossz, pláne egész nap, könyvnyi mennyiséget. És nem ők akarják kinyomtatni mindenki marhaságait. Tadám.
2022. ápr. 7. 23:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, úgy értettem, miért nem lehet számítógépen.

Így már értem az okát, köszi. Mondjuk furcsállom, mert magam is dolgoztam szerkesztőségben, és eléggé virtuális volt minden, de lehet, hogy igazatok van.

2022. ápr. 8. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!