Milyen papír/nyomtatott alapú művet irodalmat olvastok?!?
de jó végre-nem is gondpltam h állatos műveken (természet ismeret)mást is írt..
bravó
300forint/könyv-esetleg 600 a csomag többköny/1000-miért is sok?!?
inkább mondd időpazarlásnak
tényleg durva---átkell az életünket is a digitális valótlanságba konvertálnunk?!?
viccen kívül:hétfőn nyitnak a GurulóKőnyvek,ha pestiek vagytok van kőbánya hűvösvölgy Bikáspark Kálvintért-esetleg állénál(ebben nem vagyok biztos)
keressétek a zöld szekereket(nyugatinál is van)
Van Ingyen Beszéd!!!
1.# vagyok. Fekete Istvántól 51 kötetem van, nemcsak állatokról írt.
Van életrajza (pl. Kittenberger Kálmán élete), a szarvasi arborétum méltatása (Pepi-kert), útikönyve (Erdély), történelmi regénye (A koppányi aga testamentuma), lányregénye (Hajnal Badányban).
Sokat írt a falusi emberekről (pl. Ballagó idő, Búcsú, Emberek között, Emberpor, Kísértés, Számadás, Tíz szál gyertya).
Nem kell sehová konvertálnod az életed, nyuszika, csak el kell fogadnod, hogy nemcsak faírtással lehet könyvhöz jutni és a XXI. században vagyunk
Emellett: 38m2 a saját lakásom, az albérlet kb 12 m2, szerinted hova tegyem a könyveket?
2) digitálisan és audiobook-ként azt olvasok, amit akarok, és olyan nyelven, ahogy szeretném, nem azt, amit tőlem kb 200 kmre te 300 forintért megveszel
3) ebook van ingyen is (de így is 10-12k elmegy egy hónapban könyvre)
4) maradjunk abban, hogy az én könyvfogyasztási szokásaim kicsit mások, mint a tieid. És van egy olyan gyanúm, hogy én jóval többet olvasok, mint te, nem mellesleg ezek egy része szakkönyv, vagy speciális műfaj, esetleg adott író, amit biztos nem kapok meg a Guruló fabódédban, pláne, hogy a fele sose jelent meg sem magyarul, sem nyomtatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!