Kiket keressek meg színészi állás után kutatva?
9.-es vagyok, régóta szeretnék színészettel foglalkozni. Elvégeztem egy komplex tanfolyamot, ahol tanultam többek között modellkedést, színházi- és televíziós színészetet, táncot, műsorvezetést, szinkronszínészetet. Több hozzáértő is mondta, hogy tehetséges vagyok és jó orgánumú hangom van (beszéd terén, énekelni nem tudok).
Több színházat is megkerestem már, de vagy nem válaszoltak vagy visszautasítottak, vagy új tanfolyamot javasoltak, de nem én nem szeretnék mégegyszer ennyi pénzt beletenni. Nem tudom kiket kéne megkeresnem, hogy állást kaphassak. Iskola mellett csinálnám, de megoldható lenne a hiányzás is.
Kezdésnek akár egy színházi drámakör is megteheti, legalább még tanulok kicsit és kapcsolatokat szerzek, de nem tudom, hol találhatok ilyet.
Filmszínészet is érdekel, de ennél még tanácstalanabb vagyok.
Merre keresgéljek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!