Abszurd, elvont rajzokat készítek digitálisan, tudnék ezzel valahogyan pénzt keresni?
Figyelt kérdés
Rajz szakos gimnazista vagyok, és főleg digitálisan rajzolok elvont/véres/pszichopata rajzokat. Úgy gondolom viszonylag jó a tudásom és minden ismerősöm hangoztatja hogy nagyon tetszenek nekik a rajzok és próbáljam meg eladni őket. Engem az sem zavarna ha felkérésre kell rajzolnom, csak maradjon a tematikán belül a megrendelés. Ki tudom nyomtatni a képeket nagyon szép minőségben, szóval tényleg minőségi munkákról van szó. Korábban facebook marketplacen próbálkoztam hirdetéssel, de főleg családi portékat kértek tőlem grafitceruzával, amit nyilván meg tudok csinálni de teljesen elüt a fő erősségemtől. Van bennem némi remény hogy találok egy megfelelő platformot a hirdetésre, és szabadidőmben tudnék a megrendeléseken dolgozni. Szóval a kérdésem lényege, hogy hogyan és hol kellene meghirdetnem ezt a témát, hogy elérhessek vele embereket? (Privátban elküldhetek egy linket is amin a rajzaim láthatóak.)2022. jan. 13. 21:23
1/7 anonim válasza:
Osszehaverkodsz muvesz korokkel, befurakszol egy galeriaba es kiallitasokon hirnevet szerzel, utana el kezd csopogni a penz is.
2/7 anonim válasza:
Küldd a linket, publikusan is lehet..
3/7 anonim válasza:
Fiverr, Artstation, Behance.
Vagy a nyomtatott képet Etsyn, Meskán.
4/7 anonim válasza:
Képezd magad, a tehetség egy jó alap, de sok munka kell még hozzá. Én leginkább játékok konceptjeinek készítését, vagy könyvillusztrációkban tudnálak elképzelni. Így látatlanban. :-)
7/7 anonim válasza:
A könyvillusztráció egy külön szakma, mondjuk az jó, hogy már oktatják is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!