Szerintetek ők milyen zenei stílust képviselnek?
Figyelt kérdés
Azon gondolkozok, hogy pl. Birdy, Aurora, Lorde, Lana del Rey stb. milyen zenei stílusba sorolhatóak...
Mondjuk ezek közül Aurora a legelvontabb és Lana del Rey a legkevésbé.
Valami olyasmit sejtek, hogy valamk alternativ pop féle, ha ilyen egyáltalán létezik...:D
Szerintetek?
2018. jan. 19. 14:24
4/7 anonim válasza:
Szerintem Indie pop? Létezik ilyen? Most már igen :D
5/7 A kérdező kommentje:
Uu, köszönöm :D
2018. jan. 19. 21:01
6/7 anonim válasza:
Valahol mindnyájan az alternatív és indie körül mozognak.
De azért Lorde eléggé kitűnik a többi közül. Az ő zenéje bekategorizálhatatlan. Egyszerűen nincs mégegy olyan, mint ő.
7/7 anonim válasza:
Egyszer azt olvastam, hogy indie rock, de szerintem az indie pop jobban illik hozzá, mint ahogyan ezt korábban említette egy válaszoló. (Lana del Rey) Lana del Rey hangját sadcore-nak nevezik. Egyébként kontraalt a Wikipedia szerint. :) Imádom őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!