Egyáltalán nincs ihletem. Mitől lehet?
Eddig sokat írtam, ha jó volt a kedvem, azért, ha rossz akkor azért. Viszont egy teljes éve már semmit nem tudok, pedig akarok. Ezen kívül sok dolog megváltozott: libidóm sincs, még annyi célom sem amennyi volt. Egyre inkább azt érzem, hogy nem akarok kimenni az utcára, sem semmilyen emberek közé. Voltak az utóbbi időben szerelmi csalódásim, családban viták, de mindez nem lehet az oka, ugyanis amikor depressziós voltam, akkor is tudtam írni, és jókedvemben is, tehát semmi nem befolyásolt. Kiégésre tippelnék, de nem hinném, hogy tényleg az lenne, főleg fiatalon.
Mit ajánlanátok?
Nem beszélünk egy nyelvet úgy látom. Azért írtam, hogy utazz, mert új dolgok megismerése segít az ihletben. Egy másik település, múzeum stb. Nem az, hogy ülj hat órát a MÁV-on. A sétát azért írtam, mert közben lehet gondolkodni. Vagy olvass valamit!
Nekem most csak az jön le, hogy semmi se jó, és sajnáltatod magad. Sz@r az artblock, ismerős. Régen, régen... Nekem is több ötletem volt, amíg suliba jártam, és a munka szívott le. Ezek csak ötletek. Milyen fajta válaszra vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!