Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Egyáltalán nincs ihletem....

Egyáltalán nincs ihletem. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Eddig sokat írtam, ha jó volt a kedvem, azért, ha rossz akkor azért. Viszont egy teljes éve már semmit nem tudok, pedig akarok. Ezen kívül sok dolog megváltozott: libidóm sincs, még annyi célom sem amennyi volt. Egyre inkább azt érzem, hogy nem akarok kimenni az utcára, sem semmilyen emberek közé. Voltak az utóbbi időben szerelmi csalódásim, családban viták, de mindez nem lehet az oka, ugyanis amikor depressziós voltam, akkor is tudtam írni, és jókedvemben is, tehát semmi nem befolyásolt. Kiégésre tippelnék, de nem hinném, hogy tényleg az lenne, főleg fiatalon.

Mit ajánlanátok?

2021. okt. 26. 07:21
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azért írtam a művészet kategóriába, mert itt talán több ötletet kapok, mint máshol.
2021. okt. 26. 07:22
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
Fordulj tudatmódosító szerekhez mint legnagyobb költőink. Aztán majd megjön az ihlet.
2021. okt. 26. 08:09
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez egy teljesen korrekt ötlet. A baj csak azzal van, hogy az alkohol tompít, és mivel nincsenek emberi kapcsolataim, így nem tudok beszerezni mást.
2021. okt. 26. 09:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Utazz, akár csak a szomszéd városba is! Ez inspirál. Egyébként alkotói válságnak nevezik, és szoros kapcsolatban áll a hangulatoddal.
2021. okt. 26. 09:58
 5/12 A kérdező kommentje:
Volt benne részem. Utaztam 35 kilométernyire kb 15 alkalommal, illetve nagyon messze,ami kb 6 órát vett igénybe oda - vissza, (összesen 12 óra) és csak rosszul lettem, ugyanis nem bírom az utazást.
2021. okt. 26. 10:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát menj gyalog!
2021. okt. 27. 11:36
 7/12 A kérdező kommentje:
6# Gyalog max 15 kilométert tudok menni. Mióta műtötték a lábamat, max ennyi telik tőle.
2021. okt. 27. 12:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Próbálok ötletet adni, nekem mi vált be, de olyan, mintha kifogást keresnêl, pont az miért nem jó.
2021. okt. 27. 12:26
 9/12 A kérdező kommentje:
8# Mármint mit kifogásoltam pontosan? A sétát? Mindennap megyek 8-10 kilométert. + Majdnem minden héten elmegyek valamerre sétálni, ami kicsit messzebb van.
2021. okt. 27. 17:38
 10/12 A kérdező kommentje:
Bezzeg régen... Semerre nem mentem, mégis volt ihletem. Szarul működöm.
2021. okt. 27. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!