Miért "ciki" a komolyzene?
A Marton Éva énekverseny műsorfüzetével a kezemben ültem a HÉV-en, egy 20 év körüli lány majdnem leült velem szembe, de amikor meglátta a füzetet, máshová ült.
Tavalyelőtt a MÜPÁ-ból hazafelé menet a villamospótló busszal a Nagyvárad téri metróhoz mentünk egy Ring előadás után. A ringesek mind baloldalra ültek. Az első megállónál már mindenki elült mellőlünk. (Egyik oldalon ültek a "ringesek", másikon a normálisok).
A HÉV-en leült velem szembe egy kb. 25 éves lány. Amikor befejeztem a műsorfüzet olvasását, és becsuktam, látta, hogy Wagner operáról szól, felállt, és átült máshova.
Normálisan voltam öltözve (öltöny, nyakkendő), ezt akkor is látták amikor odaültek. 66F vagyok, 168 cm (0.V. 172, összehasonlításul) és 63 kg. Nálam ijesztőbbek is utaznak tömegközlekedéssel.
#2 A metrón inkább középkorúak voltak akik elültek mellőlünk.
Nem szoktam idegenekkel beszélgetést kezdeményezni, persze ez nem látszik senkin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!