Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » A komolyzene mennyire népszerű...

A komolyzene mennyire népszerű a mai fiatalok körében?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 15:18
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Én szeretem.
2021. ápr. 28. 16:17
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Kivételek mindig vannak, de hogy úgy mondjam, nem jutna be a parlamentbe.
2021. ápr. 28. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos nem.
2021. ápr. 28. 22:06
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Egyet sem ismerek aki szeretné, hallgatná. Dettó mint a magyarnóta pl.
2021. ápr. 30. 11:42
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
meddig számítunk fiatalnak? mert nálam benne van a repertoárban. hangulat kell mondjuk egy danse macabre-hoz, vagy egy Богатырские ворота-hoz.
2021. máj. 1. 10:59
 6/11 Motomé ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kedvelt. Pedig a kulturális élet egyik alapköve. Én fiatalnak számítok jócskán és ha olyan hangulatom van akkor rengeteget hallgatok. Komolyzenei műveket, de operát is. Emlékszem amikor egy 8.-os énekórán ültem mindenki szidta a Bánk Bánt és nem értették, hogy mi értelme van. Én meg azt, hogy miért csak én élveztem egyedül. Ez sajnos ilyen. Nem várnám el, hogy mindenki ezt hallgassa viszont szerintem valamit ki kéne találni, hogy a fiatalok ne csak ezeket a trágya szarokat hallgassák.
2021. máj. 2. 17:11
 7/11 anonim válasza:
100%
#6 azért látod vannak kivételek. Én is fiatal vagyok, mégis szeretem.
2021. máj. 2. 22:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért a YouTubeon pl nagy megtekintései vannak a komolyzenéknek is, pedig ezek nehezebben jutnak el az emberekhez. De egész sok fiatal kommentelőt is látni, hogy szeretik. Nyilván a primitívebb emberek körében nem népszerű, de akik pl színházba is járnak, (és ott is egyre több fiatal van) azok nagyobb eséllyel komolyzenét is hallgatnak.
2021. máj. 14. 09:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos kevéssé, gondolom, pedig egyszerűen meg lehetne velük is szerettetni, csak nincs lehetőségük ilyen zenét hallgatni.
2021. jún. 21. 16:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
folyt.: mondjuk: Ravel: Bolerójával kellene kezdeni a megszerettetését.
2021. jún. 21. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!