Mi határozza meg egy írásmű értékét?
Ebben a megfogalmazásban a Holt Költők Társasága jut eszembe.
A részletek:
Egy weboldalra szoktam szövegeket írni. Szerintem az "erre megfelel" kategória. A napokban kaptam két megkeresést, hogy milyen jók ezek a szövegek. (Azért Arany János messze van)
Hogyan lehet reális képet kapni egy szövegről? Egyáltalán mik a "minőségi mutatók"?
Az oldal egy városi weboldal. Több témát szerkesztek:
-Rádió gyűjtőként az egy-egy rádióval történteket a kutya szemszögéből
-"Novellákat" 1-3 gépelt oldal terjedelemben ha valamivel tele a hócipőm írok valami "szépirodalmat" róla
-Aktuális témákat (Karácsonykor se adj bejglit a macskának, szilveszterkor zárd be a kutyát, X éves a magyar rádiózás stb.)
Bocs anonim szeretnék maradni nem adom meg a linket
Köszönöm, de igazság szerint nem maga az oldal érdekelt, hanem a szövegek típusa, tartalma, amit le is írtál. (Más kritériumai vannak egy tudományos [jellegű] vagy egy irodalmi szövegnek.)
Az irodalmi szövegek tekintetében fontos a színes nyelvezet és az egyéni látásmód-megközelítés, a letisztult stílus, és a szemantikai-szintaktikai helyesség. Vélhetően ezek közül több is igaz lehet az írásaidra, ezért dicsérik őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!