Tetszik a Himnusz zenéje?
ma 12:20
a te érveidet megértem, hogy pl. neked tetszik a dalamivága, és nem csak annyi, h ez a miénk ezt kell szeretni (ha nem szereted nem vagy magyar...stb)
Nem tudom, hogy mi okunk lenne, hogy vidám himnuszunk legyen, történelmileg sem lenne indokolt.
Egyébként a vers jó de a zenéje nem a kedvencem, de azért szeretem, mert ez a miénk.
Nekem is az a véleményem, hogy a mi Himnuszunk olyan lehangoló, hogy az ember elsírná magát legszivesebben tőle. Csupa bánat, lemondás, keserűség az egész.
A dallama is rettenetes, mert hol nagyon mély, hol meg olyan magas, hogy operaénekesnek kellene lenni, hogy szépen kiénekelhessük.
Nagyon szeretem a hazámat, de a mi Himnuszunk szerintem is egy kész katasztrófa.
szerintem elég elég indok lehet akár az is, hogy a miénk.
Ismerek egy nagyon csúnya kisfiút. Az anyukája gyönyörűnek és tökéletesnek találja, szereti és semmi pénzért nem cserélné el.
Nekem egyébként a Himnusz zeneileg és a szövege is testszik. Szerintem gyönyörű és méltóságteljes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!