Kinek tetszik még a Szovjet Himnusz? Szerintem nagyon szép zenéje van
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 17:03
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Nekem is tetszik, és az Internacionálé is.
3/9 anonim válasza:
Én személy szerint szeretem az orosz zenét. A balalajka is tetszik, a (volt) szovjet himnusz pedig nagyon szép,aztán le lehet pontozni.
4/9 anonim válasza:
Nekem. Igaz a szövege megváltozott.
5/9 anonim válasza:
JA én is. (nem vagyok orosz párti)
Bár az orosz irodalom se a legrosszabb.
6/9 anonim válasza:
A sírós magyar himnuszhoz képest felüdülés...
7/9 anonim válasza:
A szovjet Himnusz talán a legjobban eltalált himnusz. Magasztos, ugyanakkor felemelő és biztató. Noha a szovjet kommunista rendszer a világ egyik legembertelenebb társadalma volt (legalábbis bizonyos időszakokban), és nem vállalok vele semmilyen közösséget, azért megvoltak a maga értékei.
9/9 anonim válasza:
Ez nem a régi cári himnusz volt? Csak a szövegen változtattak ugy tudom. Ha a szöveg részt leszámitjuk a dallam nekem is tetszik, de ajánlom nektek a rock verziot az is állat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!