Amazon vagy marketmaker?
sziasztok!
prismacolor szines ceruzakat szeretnek venni de mivel itthon nem igazan kaphato szeretnek segitseget kerni. van egy magyar oldal ahol arusitjak marketmaker.hu csak nem tudom mennyire megbizhato oldal, az amazon igaz hogy kulfoldi de ott is talaltam csak ugyanez azzal is a problema.. valakinek van tapasztalata valamelyik oldallal kapcsolatban?
Szia, én Amazont használok, és négy év alatt (havonta egyszer tuti rendelek valamit, nem csk művészeti eszközt) két negatív tapasztalatom volt. Egy elveszett és egy hibás termék (mindkettő könyv volt). Viszont rendeltem filcet Japanból, és az is maradéktalanul megérkezett. (Csak rá kellett fizetni a vám miatt).
Szóval szerintem az Amazonnál számolj a vámmal, plusz postaköltség, az kb olyan 1000-2000Ft lesz. (A vám változó.) Ha van prémiumod, akkor nincs postaköltség.
Viszont szerintem megéri magyar oldalról rendelni, főleg ha nem utanvétes.
En AliExpress-rol vettem, eredeti, csak a velemenyekre kell figyelninvasarlasnal.
A magyar oldarrol nem tudok, de emlekszem hogy mikor en akartam venni, akkor is egy volt, csak mas nevvel….. mostanaban van eleg sok megbizhatatlan oldal.
Amazonrol is hallottam hogy hamisitottakat is arulnak, es ott nem egy-egy eladohoz vannak kotve a velemenyek, ugyhogy nem tudhatod melyik jo… de egyebkent ha onnan vennel, amazon.de n is nezd meg, az nemethol szallit lehet ott jobb aron lesz
2#
Most neztem ra az oldalra, szerintem ugyan az, csak atneveztek, nem tom mennyire megbizhato
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!