Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Instagramot szeretnék nyitni...

Instagramot szeretnék nyitni az irasaimnak. Tippeket szeretnék kérni, hogyan válhatna sikeressé és nepszeruve?

Figyelt kérdés
A verseimet, és rovidebb iromanyaimat szeretném kittenni. Már egy esztétikai megjelenesen gondolkodtam, viszont abban nem tudom hogy induljak el, hogy követőim is legyenek. Arra gondoltam hogy sok sok random embert bekovetnek, és hátha megtetszik nekik az oldalam. Esetleg valami tippet tudtok hozzá meg adni?

2021. júl. 4. 00:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a bekövetős dolgot sokan használják, de szerintem nem vet kifejezetten jó fényt az emberre... Nyilván az egyik kulcsa a dolognak, hogy jó hashtageket használj. Ha már lesz egy kisebb követőtáborod, egy-egy storyban elhelyezett szavazással, meg hasonlókkal közelebb hozhatod őket. Persze a legfontosabb, hogy az írásaid jók legyenek. Ha megvan már az oldalad, privátban dobj meg vele nyugodtan, kíváncsi vagyok hogy írsz. Nem vagyok szakértő, vagy kritikus, viszont imádok olvasni.
2021. júl. 4. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!