Miért gondolják meg magukat a leendő megrendelőim, amikor megmondom az árat?
Ismerős a helyzet. Én nálad valamivel magasabb áron adom a szintúgy fotó alapján készült portréimat, sokan meg is adják érte az árat, de ugyanígy van olyan is, aki az ár hallatán megijed és eltűnik..
Ez szerintem sok mindentől függ..tényleg nem láthatnak bele, így nem tudják mennyi munka van benne. Illetve az értékrendjük más..még csak azt sem mondanám, hogy csórók az emberek, mert hülyeségekre hamarabb kiadnak több tízezret is, mint egy értékre, ami kézzel készült, nem sorozatgyártás.. ebben a “bizniszben” a nagy számok törvénye is igaz, nagyobb számú emberből több vásárló is lesz. A másik meg az szerintem, hogy milyen emberekhez ér el a munkád, mert pl a panel prolinak (tisztelet a kivételnek) bőven jó a falára a 2000 Ft-ért megvásárolt tucat Ikea print.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!