Hogyan csinálnhatnék a rajzaimból 3D-s modellt számítógéppel?
Figyelt kérdés
Pl valami fantasy rajz a barloggal és gandalfal ahogy állnak a hídon (mint a filmben) vagy csak egy tárgyról pl. a cipőm.2021. máj. 14. 17:47
1/7 anonim válasza:
Sok gyakorlással, nézz tutorialokat, és kísérletezz:)
2/7 A kérdező kommentje:
Az előbb csináltam egy gyors skiccet youtuberről, pont arról beszélt hogy lehet 2D-s rajzfigurát tervezni. Szerintem ebből 3D-set lehetne csinálni. Mit gondoltok?
(Ok a rajz elég béna, pl az ujjaimat nem ilyenre csinálnám meg:D
2021. máj. 14. 18:50
3/7 anonim válasza:
Nem értem, mindenből lehet 3D-t csinálni, főleg ha 3D-s programot használsz, és nem csak "illúzió" a 3D :)
A Blender erre tök jó program.
4/7 anonim válasza:
De ez nem ugy mukodik, hogy beszkenneled, importalod és 3D-s lesz, a programhoz is erteni kell. Meg gondolom, tudod, hogy egy nezet nem eleg, szal ha te tudod, hogy nez ki egy szogbol, a program nem tudja kitalalni, milyen a masik szogbol.
5/7 A kérdező kommentje:
A programhoz értek, de rendes fejet, arcot vagy karaktert még nem tudtam csinálni.
2021. máj. 15. 13:37
6/7 anonim válasza:
Akkor vagy gyakorlod a karakter készítést, vagy felfogadsz valakit, aki megcsinálja neked:)
7/7 anonim válasza:
Van egy csomó tökjó, hasznos tutorial karakerdesignról, érdemes azokat nézegetni.
Ha a cipődről akarsz egy 3D-s modellt, akkor rajzold le minimum három szögből, hogy tisztéban legyél vele, hogy is néz ki, aztán indulhat a móka a Blenderben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!