A kérdező szavazást indított:
10-en éves vagyok és fiú.
10-en éves vagyok és lány.
20-on éves vagyok és fiú.
20-on éves vagyok és lány.
30, feletti vagyok és fiú.
30, feletti vagyok lány.
33 szavazat
1/10 anonim válasza:
A zenetörténelem leghíresebb előadói között vannak. Nem véletlenül. Speciel szerintem a korszak legjobb zenéit ők csinálták. Bár túlzás lenne azt állítani, hogy sok előadót ismerek a 60-as évek környékéről.
2/10 A kérdező kommentje:
Nekem is személyes kedvencem a Beatles. Mostanában ezt a modern feldogozást hallgatom: https://www.youtube.com/watch?v=eB70_vX-VA4
2021. ápr. 24. 23:25
3/10 anonim válasza:
Én akkor szoktam őket hallgatni ha valami chill zenére vágyok, például:
4/10 anonim válasza:
#4, kár hogy ez nem Beatles, hanem valami feldolgozás :)
5/10 anonim válasza:
Igen, egy remix, de a Yellow Submarine-nak a feldolgozása, az eredeti is jó, de ezt jobban szeretem.
6/10 A kérdező kommentje:
Jó az ízlésetek gyerekek!:D
2021. ápr. 25. 14:33
7/10 anonim válasza:
50 múltam és ki nem állhatom őket. Bitliszek.
8/10 seepheerd válasza:
Az első dal tőlük az Ob-la-di Ob-la-da volt. Aztán jó sok év eltelte után kiderült az, hogy mit is jelent...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!