Szerintetek ciki hogy John Lennon a kedvenc előadóm?
Az a ciki, hogy ezt kérdezed.. :S:/
John egy fantasztikus ember volt és nekem soha eszem ágába sem jutott tagadni mennyire tisztelem és szeretem őt. Am meg sosem szabad szégyelni amit szeretsz, hanem büszkén ki kell állni a véleményünk mellett!
Szia. Ha még aktuális a kérdés: én a '80-as évek rockzenéjét szeretem elsősorban, de sok rockzenei könyvet elolvastam már 12 évesen. Most 19 vagyok. Rajtuk kívül Aerosmith, Queen, Beatles, stb. Elton John 1-2 száma is jó. És újabban a Savage Gardent is szeretem, amit a bátyám folyton csúfol, hogy de bu*zis, de hol le nem sz*rom? (elnézést a fogalmazásért.)
Az meg, hogy fiú vagy, csak plusz infó. Én lány vagyok, nekem sokan furcsállják, hogy mégis ennyire érdekel a rockzene, hogy lexikális tudásom is bővítem, stb., de hát ez van. Na meg vannak emberek (pl. a testvérem), aki mindent cikiz, akármit hallgatok, neki mindegy. De amúgy ő is régi számokat hallgat, csak ő a '60-as éveknél ragadt le.
ezt azonnal verd ki a fejedből! ez a baj ezzel az elcseszett világgal hogy valakiben ez a kérdés felmerül :S
én is inkább 60-70-80 párti vagyok. főleg Beatles, ebből kifolyólag John-t is imádom és tisztelem.
de azért a maiak között is lehet találni egész jó bandákat. csak ugyebár arra nehezebb ráakadni mert őket nem nyomatják, inkább a műanyagot erőltetik tv-ben, rádióban
én csak örülnék ha több ilyen fiatal lenne! főleg ha fiú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!