Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek ciki hogy John...

Szerintetek ciki hogy John Lennon a kedvenc előadóm?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és John Lennon a kedvenc előadóm. Őszintén szólva nem nagyon viselem ezeket a mostani pop zenéket... Szerintetek?
2010. aug. 20. 22:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki. A mai popzenében is vannak (nemcsak a Viva TV által)elismert zenészek, pl. Ákos.

Én a Sziámit, a Doorst szeretem. De hallgatok Janis Joplintól kezdve a Kiscsillagon át a Prodigy-ig mindenfélét. Mindenevő vagyok. :D

2010. aug. 22. 12:40
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
engem nem érdekel h kinek ki a kedvenc előadója ahogy az sem, h ha vkinek más a véleménxe az én kedvencemről, ákosról..az h miylen zenét hallgatsz senkire nem tartozik( kivéve ha úgy vonulsz az utcán h szól a telefonodból, na az ciki :) )
2010. aug. 23. 23:32
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez miért lenne már ciki? Mindenkinek joga van eldönteni, mi tetszik neki, és mi nem. Szerintem nem rossz az ízlésed :)

Én rengeteg Guns n' Roses, Metallica, Led Zeppelin, Oasis számot hallgatok. Mondjuk szeretek sok mai bandát is (Skillet, Green Day, Three Days Grace, Breaking Benjamin), de a régiek is nagyon jók.

Hallgasd, ami tetszik, és ne zavartasd magad! :)

17/L

2010. aug. 24. 13:31
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Michael Jackson a kedvencem. A tiéd sem gáz. Sőt.
2010. aug. 24. 14:02
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Azert azt ne feled, hogy John Lennon a XX.sz. egyik legnagyobb eloadoja akinek a szamait a mai napig tobb szaz orszag tobb szaz radioja jatsza! A nemreg megjelent Beatles jatek is hatalmas sikert aratott. Sajnos a mai diszkopatkany eloadok akiket evekig beidomitanak, hogy 2 hangot ki tudjanak enekelni mar nem jatszanak zenet nagyon ritka az elofellepes is akkor miert ciki ha valaki olyan eloadokat szeret akik rengeteget tettek hozza a zenehez? Mgelepodnel ha tudnad, hogy a vilagon mennyien szeretik John Lennont es a Beatlest Eszak-Amerikatol, Nyugat-Europiag es Azsiatol Ausztraliaig! Meg mindig szamtalan eloado dolgazza fel a szamait es ha Amerikaban a trdicionalis fekete zenet jatszo zeneszek pl: Stevie Wonder, Ray Charles, George Benson, Fats Domino, Michael Jackson stb. is elismerik es szertik sot feldolgoztak a szamait ha nekik nem ciki akkor neked miert lenne ciki?
2010. aug. 24. 15:02
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

dehogy ciki. én speciel Beatles-mániákus vagyok:D

16/L

2010. aug. 26. 13:56
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ott már azért gáz van ha ez kérdés :D persze hogy ciki... és? ki a jó ég nem sz@rik rá magasról hogy mi ciki és mi nem? a divatmajmok hát persze xD nah ők azok akik igazán cikik... az hogy mit szeretsz teljesen a te "döntésed" én igazából annyit mondhatok hogy a jó zenét szeretem.. nem kezdem el ecsetelni mit gondolok jó zenének, de annyit elárulok hogy nincsenek stílusbeli megkötéseim. Neked pedig ne legyen problémád hogy ciki :)
2010. aug. 29. 23:49
 18/23 Keresztapa15 válasza:
100%
Az a ciki ha valaki a mai mosógép zenét hallgatja.John Lennon király!!!
2010. dec. 30. 19:56
 19/23 anonim válasza:
100%
Én mai zenéket egyáltalán nem hallgatok csak régebbieket. A Popot is csak MJ-től és Prince-től szeretem. Imádom a Beatles-t, az Aerosmith-t, a Guns' n Roses-t, a Rolling Stones-t és a Bon Jovi-t.
2011. ápr. 7. 15:15
 20/23 anonim válasza:
100%
Queent kihagytam.
2011. ápr. 7. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!