Az nem ciki ha a GTA VC (Vice city) a kedvenc játékom?
Figyelt kérdés
nem ciki ha még valaki játszik vele?
tudom hogy régi játék,már 8;9 éves
de nagyon imádom :)
2011. ápr. 6. 15:16
1/10 hororh323 válasza:
azt ki nem szarja le hogy ciki vagy nem te szered akkor meg nincs vele gond és tőből le lehet szarni a másokat véleményét (valaki szereti a máriót és 92-es)
2/10 anonim válasza:
Dehogy ciki:D Az előttem szóló felhozta a Super Mario-t.Én vagyok az a valaki aki imádja a Super Mario-t, gyűjtöm a Super Mario-s cuccokat, pl.: Super Mario-s pénztárca, Nintendo-k amikre megjelent, maguk a játékok, Super Mario füzetek, Super Mario pulóver, óra, s még egyebek:-)
3/10 anonim válasza:
Az soha nem ciki amit te szeretsz,azt meg hogy mások mit gondolnak vagy tartanak cikinek azt pedig sz*rd le,te szereted és ez a lényeg.
5/10 anonim válasza:
később jelent meg mint a 3 (2002) tehát olyan 2003 körül jelent meg tehát a kérdésben 7;8 éves! :D de NEM CIKI! HÜLYE VAGY?
6/10 anonim válasza:
Már miért lenne ciki?! Ilyen hülye kérdést...
7/10 anonim válasza:
Nekem is az az egyik legkedvesebb,legjobb játékaim közé tartoznak.GTA kedvencek közül ez nálam a 2. helyen van a GTA IV után:D sose fognak olyan jót csinálni még egyszer.azok a jó 80-as évekbeli zenék,az a Miami-s hangulat és szerintem a főhös nagyon kemény az egyik legjobb GTA-s szereplő.2003-ba(7 évesen) kezdtem vele játszani de még ma és elő veszem néhány haverral a multiplayer (VCMP) miatt.nem játszanak sokan de azért vicces:)
8/10 anonim válasza:
de. ciki vesd le magad a lánchídról...Terhes micisapkás hörcsögöd lesz babínénitől.
Ne úgy gondolj rá hogy régi játék hanem hogy klasszikus.
9/10 anonim válasza:
Most mondjam azt, hogy ez a kérdés "ciki"?
8-9 éves játék, és? Szerintem mai napig jó játék, miért lenne ciki ilyennel játszani? Valaki meg retró mániás, kicsit én is az vagyok, és néha-néha elő veszek egy NES, vagy SNES játékot, ős régiek, de jók.
Vice City-n játszani nem ciki!
10/10 anonim válasza:
szerintem nem ciki, nekem is a vice city a kedvenc játékom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!