Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Fiatal , egyetemista művészek...

Fiatal , egyetemista művészek mit szoktak dolgozni akik még nem élnek meg belőle? 20/F

Figyelt kérdés

Festők, zenészek, akik nem élnek meg még szeretett hobbijàból, egyetem után mit dolgoznak ami mellet meg lehet élni és van energiája élni a hobbijának?

Én is hasonló helyzetben vagyok. ( Zenész)

2021. márc. 29. 19:53
 1/7 QvanyadatMDRTR ***** válasza:
9%
Hát ezekből sosem fogsz megélni :D
2021. márc. 29. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Zongorista ismerőseim lagzikban hakniztak, jól kerestek vele.
2021. márc. 29. 20:09
 3/7 A kérdező kommentje:

Első : Köszönöm a válaszod! ha ilyen felfogással élne mindenki mint te Pff 😅

Kettes: Köszönöm szépen a válaszod , igen valóban jó üzlet van abban.

2021. márc. 29. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen ismerősöm, ő pincérkedett, amíg lehetett, azóta futár, de néha vannak kisebb munkái a saját területén is. Azt mondta, hogy abból még éhenhalna, de mivel kezdő, ennyinek is örül, később viszont szeretné ezt csinálni teljes állásban. Amúgy rajzol, papírra meg digitálisan is.
2021. márc. 29. 20:43
 5/7 A kérdező kommentje:
4-es. Köszönöm a választ, sok sikert neki!
2021. márc. 29. 20:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem művésznek, hanem teológusnak tanul egy ismerősöm, de kb. ugyanúgy reménytelen megélhetésileg, és ő egyetem mellett autóiparban dolgozik. Szerintem a hivatásos zenészeknek azonban akad munka, film-,játékzenéknél, színházban stb. azonban a hobbiszint azért nem hivatásos. De ha minden kötél szakad, akkor ott vannak a gyorsétteremláncok, üzletek, éttermek, nem véletlenül csúfolják a piacképtelen végzettséget adó szakokat "büfésszakoknak".
2021. márc. 30. 13:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ 6-os!

Hát igen sajnos ezek a szakok valóban piacképtelenek 😐

2021. márc. 30. 13:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!