Fiatal , egyetemista művészek mit szoktak dolgozni akik még nem élnek meg belőle? 20/F
Figyelt kérdés
Festők, zenészek, akik nem élnek meg még szeretett hobbijàból, egyetem után mit dolgoznak ami mellet meg lehet élni és van energiája élni a hobbijának?
Én is hasonló helyzetben vagyok. ( Zenész)
2021. márc. 29. 19:53
1/7 QvanyadatMDRTR válasza:
Hát ezekből sosem fogsz megélni :D
2/7 anonim válasza:
Zongorista ismerőseim lagzikban hakniztak, jól kerestek vele.
3/7 A kérdező kommentje:
Első : Köszönöm a válaszod! ha ilyen felfogással élne mindenki mint te Pff 😅
Kettes: Köszönöm szépen a válaszod , igen valóban jó üzlet van abban.
2021. márc. 29. 20:32
4/7 anonim válasza:
Van ilyen ismerősöm, ő pincérkedett, amíg lehetett, azóta futár, de néha vannak kisebb munkái a saját területén is. Azt mondta, hogy abból még éhenhalna, de mivel kezdő, ennyinek is örül, később viszont szeretné ezt csinálni teljes állásban. Amúgy rajzol, papírra meg digitálisan is.
5/7 A kérdező kommentje:
4-es. Köszönöm a választ, sok sikert neki!
2021. márc. 29. 20:54
6/7 anonim válasza:
Nem művésznek, hanem teológusnak tanul egy ismerősöm, de kb. ugyanúgy reménytelen megélhetésileg, és ő egyetem mellett autóiparban dolgozik. Szerintem a hivatásos zenészeknek azonban akad munka, film-,játékzenéknél, színházban stb. azonban a hobbiszint azért nem hivatásos. De ha minden kötél szakad, akkor ott vannak a gyorsétteremláncok, üzletek, éttermek, nem véletlenül csúfolják a piacképtelen végzettséget adó szakokat "büfésszakoknak".
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 6-os!
Hát igen sajnos ezek a szakok valóban piacképtelenek 😐
2021. márc. 30. 13:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!