Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi rajzról? Miben kellene fejlődjek? Mi az, ami jó?

Figyelt kérdés
[link]

2021. márc. 29. 17:47
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szia! szerintem nagyon jó a rajzod viszont elég sötét, én úgy szoktam csinálni hogy nem az egész rajzot sötétítem be hanem csak azokat a részeket ahova pl a sminket rakod mert ha az egész rajz sötét nem lesz annyira valódi és még gyakorolj külön szemet rajzolni
2021. ápr. 19. 09:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Hű, hol is kezdjem? Szóval ott, hogy véleményem szerint a képen egy indiai, közel-keleti vagy brazil nő van, ez jó, mert kivehető a karakterjelleg. Minden más... szóval alapvető dolog, hogyha portrét rajzolsz, hogy nem a nyakánál "vágod" le, hanem legalább a vállakat megrajzolod, mert így eléggé lefejezett hatása van. Az arányokat gondolom, nem ismered, mert eléggé szétcsúszik, a technikában meg a jobbagyféltekés maszatolást vélem felfedezni. Olvasgass egy kicsit az arányokról és a tónusozásról! Az orra sík, a mosolya archaikus mosoly (azért egy-két nevetőránc fiatalkorban is látszik), a szeme nem gömb, szemhéja egyáltalán nincs.

Egy kezdő első rajzának elmegy, de a jótól még nagyon messze van.

2021. máj. 1. 11:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Realisztikusságban kell még fejlődj szerintem meg árnyékolás és fényesités/villágosság?

De hosszú ez a magyar nyelv..

2021. máj. 3. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!