Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi rajzról? Miben kellene fejlődjek? Mi az, ami jó?

Figyelt kérdés
[link]

2021. márc. 29. 17:47
1 2
 1/13 Zsaklinka01 válasza:
50%
A rajzod gyönyörű csak egy dolgot rontottál el de egy arc rajzolásában az a legnehezebb+árnyékolj az orrnál
2021. márc. 29. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Elég jól kidolgozott bár furi.
2021. márc. 29. 18:05
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Mire gondolsz, mit rontottam el?
2021. márc. 29. 18:06
 4/13 Zsaklinka01 válasza:
74%

a szem még a legtanultabb "rajzolók" is nagyon eltudják rontani mert mindenkinek másmilyen formájú szeme van ha el fogadsz egy tanácsot először kínaiakat rajzolj nekik csík szemük van (senki ne vegye bántásnak) Az egyszerű lesz utána gömbölyítsd és tökéletes lesz.

privátba küldhetsz képet ha lesz még olyan kép amiben nem vagy biztos

2021. márc. 29. 18:11
 5/13 alletta ***** válasza:
89%

nem tudnék ilyet rajzolni, de észrevételem az, hogy a szemek nem egyformák, és mintha kicsit kancsalra sikeredett volna.

amúgy gratulálok a rajzodhoz!

2021. márc. 29. 18:12
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Ez volt az első, amit csináltam, ezért is kértem az észrevételeket. Igyekszem megfogadni őket!:D
2021. márc. 29. 18:23
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Én is csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy fura, nem az a szokványos arányokkal rendelkező rajz. Keveredik a gyerekes letisztult formavilág, és a profi kidolgozottság. Mondjuk egy realista rajztól elég távol áll, de, ha direkt ilyen stílust szerettél volna elérni, akkor nagyon jó.
2021. márc. 29. 18:23
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

Olvasgass az arc arányairól.

Részleteiben minden jó, de az összkép torz, zavaró, ennek az az oka, hogy nincsenek meg a megfelelő arányok.

Gyakorold be, mekkorának kell lennie a szájnak a szemekhez képest, hogyan viszonyul egymáshoz az arc magassága, szélessége, mennyire ülnek egymáshoz közel a szemek, stb.

Ha az alapok megvannak, már tudsz rajta variálni (hiszen egy arc sem tökéletes), de gyakorolj sokat, nézz tanulmányokat, más rajzolókat.

2021. márc. 29. 19:06
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Híányzik a referencia fotó, amiről rajzoltad. Viszont, ha fejből rajzoltad, akkor a 8-as hozzá szólással érték egyet.
2021. márc. 30. 09:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Maga a rajz szép, viszont valamiért nekem nem tűnik élőnek a tekintete. Próbálj meg érzelmeket ábrázolni, vagy gondolj közben arra, milyen tulajdonságai vannak a karakternek. Ártatlan, szerény? Vagány, belevaló?
2021. ápr. 13. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!