Az emberek vásárolnának olyan könyvet, ami fent van ingyen a neten?
Csak úgy tudom felkelteni az érdeklődést egy könyv iránt, ha mutatok belőle valamit. Viszont, folyamatosan teszem fel a tartalmat róla, hogy tudjanak rólam, és ''megszeressenek.''
Azon gondolkodtam, hogyha kiadnék pár év múlva egy könyvet, lehetséges-e, hogy néhányan annyira megszeretik a soraimat, hogy kezükbe is szeretnék tartani.
Mi a véleményetek erről? Hogyan cselekedjek ésszerűen?
#11: jogos, bár a verseléshez is kell egyfajta készség. Jó könyvet írni szerintem könnyebb, mint jó verset :)
Egyébként hogy végre a kérdésedre is válaszoljak, bár már leírták előttem: ha nagyon tetszik a könyv, amit ingyen is elérhetek, akkor megvenném, mert nem szeretem az e-bookot.
#14: ezért van manapság egyre nagyobb keletje a könyvtáraknak, és az ebookoknak, mert igen, a saját könyv lassan megfizethetetlen lesz, és sok új író nem is mer nyomtatott formában terjeszteni, mert milliós költségei vannak.
Még ha saját magadnak tervezed a borítót, és saját magad végzed el a tördelést, akkor is nagyon kevés haszon van az eladásokon, mert még a kiadónak is tejelni kell vissza. Ezért csinálja sok író, hogy inkább nyit egy saját kiadót, és magának megoldja a nyomtatást. Így a teljes haszon nála marad, és saját maga tud irányítani mindent. Nyilván ehhez is kell kezdőtőke, de hosszútávon (már ha hosszútávra tervezhető), kifizetődőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!