J.F. Cooper Bőrharisnya sorozatának köteteit lehet egymástól függetlenül olvasni?
Figyelt kérdés
A sorozat köteteinek cselekménye mennyire függ össze? Muszáj sorrendben olvasni őket, vagy külön-külön is élvezhetőek?2021. febr. 25. 19:21
1/3 anonim válasza:
Élvezhető, de nem árt azért tartani a sorrendet. És igen, meg lehet, vagy legalábbis meg lehetett, nekem megvan külön is meg egyben xD
Azért csak múlt időben vagyok benne biztos, mert antikvár.
2/3 anonim válasza:
A történetek különállóak, szóval lehet egymástól függetlenül olvasni, csupán egyes főszereplőkkel történik egysmás, nem mondom el előre, azt talán mégis jobb, ha sorban olvasod, szerintem kár előre tudni.
3/3 anonim válasza:
Nathaniel Bumpo a főszereplő a fehér srcá kit az indiánok felneveltek-tehát végig róla szól az Őélete ha egybe olvasnád szerintem értelmezhetőbb egy életen át követi a főhőst-végülis róla szól....azthiszem a Préri az utolsó-és a Vadölővel kezdődik-Utolsómohikán(ugye amiről a Hires film is készült nagyszerű zene és Daniel Day lewis szerepésében a főhős) Nyomkereső-Hosszúpuska
úgyolvasd a könyveket h lassan Tiltólistán lesz mert a "fehér bőrű embert" hősiesítí
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!