Az ember foghatja magát, és beküldheti az írásait például az Élet és Irodalomnak?
Tudják-lehet már a földön fekvő halom papírjaimat is kiadták mert látják ott a verseimet...az el nem intézett ügyek osztályán...
By Sándor Gyuri
én vagyok a mindkét válasz adója..bármelyik versed műved utóéletét tudod-tuod mi lett a sorsuk-esetleg visszakaptad-értesítettek...(esetleg felhasználták?!?)
erre gondoltam-és az "el nem intézett ügyek osztályára"
"én vagyok a mindkét válasz adója..bármelyik versed műved utóéletét tudod-tuod mi lett a sorsuk-esetleg visszakaptad-értesítettek...(esetleg felhasználták?!?)"
Igen, persze. Három antológiában jelent meg, az egyiket árulják például a Libriben. Verseim online irodalmi lapokban jelentek meg. Egy-két novella itt-ott, de azok kezdeti szárnypróbálgatások voltak, azokért nem is kár. Könyvkiadónak beküldhetem még egyben a teljes összeállított verseskötetem, attól, hogy itt-ott megjelent. Csak a teljes kötet ne legyen publikálva. Pályázatra viszont nem küldhetem, ha már publikálva volt. Erre gondolsz? Vagy miért fontos az utóélete? Ja, meg volt novella a neten is. És volt egyetemi újság. Honoráriumot nem kaptam, de nem is ígértek, ilyen egy-egy versmegjelenésért nem jár, antológiákért sem szokás adni. Oklevelet meg hasonlókat kaptam.
Ha kéziratot nyomtatva küldesz be, azt meg mindenhol feltüntetik, hogy nem küldik vissza, többnyire nagy piros betűkkel.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!