Hogyan kell vászonra festeni?
Figyelt kérdés
Apum kárpitos ezáltal összetudna nekem szerkezteni ilyen feszített vásznat. Nem vagyok jártas a témában bocsii. Hallottam valami alapozásról is. Ezt valaki kifejtené mit takar?
Annyi,hogy jó kéz ügyességem van tényleg gyönyörűen rajzolok pályázatokat nyertem a rajzórás pályázatokkal, de vászonra még nem festettem. Vannak tippek valamik amikkel előrébb lehetek?
Előre köszönöm a válaszokat!
2020. dec. 14. 18:31
3/3 anonim válasza:
Eloszor, mint ahogy tudod alapozni kell, attol fuggoen mivel festenel ra, de vannak olyan alapozók amik olajhoz és akrillhoznegyatánt jók.
Hogyha olajat használnál, javasolni tudom, hogy vegyél mellé egy kis üveg lenmagolajat, hígításhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!