22/31 anonim válasza:
Szerintem szuper lett a japán mese bábud! Amúgy nagyon tetszik látszik hogy sokat gyakorolsz! :3
24/31 anonim válasza:
ez egy portás bácsi vmelyik filmből?!?
25/31 anonim válasza:
nem, csak painttal rajzoltam valamit a kérdésen felbuzdulva :D
26/31 anonim válasza:
szerintem jó lett, így tovább ;)
27/31 anonim válasza:
Szerintem nincs érzéked hozzá, és ezt nem rosszból mondom.
28/31 A kérdező kommentje:
Teljesen megértem a válaszodat, örülök hogy megmondtad a frankot. De szerencsére a rajz egy olyan dolog amibe sok gyakorlással bele lehet jönni, nem? Mindenesetre köszi a választ :)
És köszi mindenkinek a sok pozitív választ.
2020. dec. 2. 19:39
29/31 anonim válasza:
Persze, gyakorlás kérdése az egész. Persze nem hátrány, ha van érzéked hozzá, de fejleszthető az egész, szóval ne add fel! Az iskoládban ha van rajzszakkör, érdemes lehet kipróbálni.
30/31 anonim válasza:
Szia én is szeretek rajzolni naruto karaktereket, ha gondolod akkor instán beszélhetünk és csinálhatnánk ilyen kihívás hogy, rajzoljuk le pl itachit. :) 16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!