Szégyen egyedül múzeumba menni?
Ha épp nem ér rá senki, vagy nem érdekli egy X kiállítás/bemutató az ismerőseimet.
Én viszont nagyon szeretném látni mondjuk.
Nagyon gáz egyedül lézengeni egy múzeumban?
Miért lenne szégyen? Sokan mennek egyedül. Meg egyébként sem egy olyan hely, ahol beszélgetni kéne valakivel, nem is illik hangosan beszélni.
Szerintem is egyedül még talán kényelmesebb is.
Sokkal jobb egyedül menni.
Aki esetleg jobban ismeri a műveket, zavarna a magyarázataival, nem hagyná, hogy magam fedezzem fel őket, aki meg nem ismeri, nem kérdezősködik, nem kell állandóan válaszokat adni.
Ha valamit nem értek, keresek egy bizonyos képet/szobrot stb., vagy többet szeretnék megtudni az adott műről, ott vannak a készséges múzeumi őrök, akik mindenre kedvesen válaszolnak.
Legalábbis az én tapasztalatom ez.
Van, hogy moziba is egyedül megyek.
Szerintem egyáltalán nem gáz és ha túl vagy az első ilyenen, hogy egyedül mész valahova, kellő magabiztosságot ad a jövőben szerintem.
Elmész a múzeumba , aztán, ha vége hazamész és kérdezed magadtól, hogy ettől féltem ennyire?
Hajrá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!