Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szégyen egyedül múzeumba menni?

Szégyen egyedül múzeumba menni?

Figyelt kérdés

Ha épp nem ér rá senki, vagy nem érdekli egy X kiállítás/bemutató az ismerőseimet.

Én viszont nagyon szeretném látni mondjuk.

Nagyon gáz egyedül lézengeni egy múzeumban?

2020. nov. 23. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne az? Sokkal praktikusabb egyedül menni.
2020. nov. 23. 12:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne szégyen? Sokan mennek egyedül. Meg egyébként sem egy olyan hely, ahol beszélgetni kéne valakivel, nem is illik hangosan beszélni.

Szerintem is egyedül még talán kényelmesebb is.

2020. nov. 23. 12:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Éppenhogy egyedül jó! A saját tempódban bóklászol, annál és addig bámészkodsz aminél és ameddig akarsz stb.
2020. nov. 23. 13:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
dehogy, nyugodtan menj el egyedül ha úgy van
2020. nov. 23. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Sokkal jobb egyedül menni.

Aki esetleg jobban ismeri a műveket, zavarna a magyarázataival, nem hagyná, hogy magam fedezzem fel őket, aki meg nem ismeri, nem kérdezősködik, nem kell állandóan válaszokat adni.

Ha valamit nem értek, keresek egy bizonyos képet/szobrot stb., vagy többet szeretnék megtudni az adott műről, ott vannak a készséges múzeumi őrök, akik mindenre kedvesen válaszolnak.

Legalábbis az én tapasztalatom ez.

2020. nov. 23. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegen járnak egyedül múzeumba. Én is egyedül járok legszívesebben. Saját tempómban tudok haladni, ami nem érdekel, kihagyom. Nehéz olyan kísérőt találni, akit pont az fog érdekelni, mint engem. Teremőrként dolgoztam évekig, és szívesen beszélgettem, adtam felvilágosítást a látogatóknak. Szóval, ha érdekel egy kiállítás, menj nyugodtan egyedül is.
2020. nov. 23. 16:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyáltalán nem szégyen egyedül menni sok helyre.
2020. nov. 23. 19:07
 8/8 anonim ***** válasza:
86%

Van, hogy moziba is egyedül megyek.

Szerintem egyáltalán nem gáz és ha túl vagy az első ilyenen, hogy egyedül mész valahova, kellő magabiztosságot ad a jövőben szerintem.

Elmész a múzeumba , aztán, ha vége hazamész és kérdezed magadtól, hogy ettől féltem ennyire?

Hajrá!!

2020. nov. 27. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!