Irtam egy szomorú/magányos számot..Vélemények?:)
17/F
Ez az első ugymond probalkozásom ilyesmi téren:) Várom az őszinte véleményeket...:)
Verze1:
Elvesztettelek de már nincs mit tenni
Más pasi fogja a derekadat ölelni
De végéig fogok küzdeni
Tudom jól hogy megint rá fogok baszni
Majd eljön az az idő
Amikor a fejed felett nem lesz tető
És majd akkor gondolj rám
Mikor nincs több problémám
REF 2x:
Most nézd meg ki lettem
Minden utálóm hallgatja a rappem
Ez az én életem
Ez lessz az én védjegyem
Most nézd meg ki lettem
Ez az én életem
Ez lessz az én védjegyem
Verze2:
Az utamon sokan átbasztak
De a végén ugy is rábasznak
Mert nem tudják hogy kivel játszottak
De ők csak tovább átkoztak
Hiába kerestek
A végén úgy is királynak neveztek
Mindenki aki velem volt
Most már a multamban egy fekete folt
A magány az én váram
Egyedül vagyok benne
Jobb is igy,mintha
Sok kamu barát körbe venne
Ref:
Most nézd meg ki lettem
Ez az én életem
Ez lessz az én védjegyem
Alig van benne rím, ahol meg van, ott csak "azért van, hogy legyen" kategória, semmi értelme nincs. A "mondandó" egyáltalán nem szomorú, magányt sugallónak sem mondanám.
Az első 2 versszaknak nettó semmi értelme sincs.
A refrénnek szintén nincs súlya, első próbálkozásodhoz azt írni, hogy minden utálód hallgatja a rapped? Azért ez érdekes, kicsit olyan mini mr busta feelingje van, mikor azzal flexel, hogy mindenki imádja a zenéit, közbe meg... hagyjuk. :D
"Hiába kerestek
A végén úgyis királynak neveztek"
A keresésnek mi köze a jövendőbeli egódhoz? Nem igazán értem, hogy függ össze.
A következő vsz. akkora klisé, hogy szerintem minden középsuliban van egy 14 éves emógengszter, aki szóról szóra ugyanezt írta.
Összességében azt mondom, hogy egy 14 éves gyereknél még megérteném ezt, én is írtam hasonló kaliberű dolgokat akkor, de 17 évesen ha még nincs semmi rímérzéked, mondandód a világ felé, sem stílusod amivel ki tudnád fejezni magad, akkor vagy hanyagold a témát, vagy kezdj el jó zenéket hallgatni (ha szeretnéd írok jó magyar előadókat bármely műfajból) és próbáld megérteni, hogy az előadó miért úgy fogalmaz ahogy.
21/F
Gondolom te is a repp-butította közegben nőttél fel, ahol egy szám csakis repp-zene lehet, amiben kötelező káromkodni. Ne haragudj, de ez így semmi, minden értéket nélkülöz, bár saját szórakoztatásra persze, csinálhatod.
Abban viszont egyetértek a másodikkal, hogy napvilágot látnak ennél sokkal igénytelenebb "alkotások", talán részben ezért nincs is előtted pozitív példa.
Mondanivaló 0
Rím 0
Ízlés 0
Szerkezet 0
De káromkodás legalább van benne bőven, ha más nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!