Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Rajzosok. Ugye nehéz megtanuln...

Rajzosok. Ugye nehéz megtanulni rajzolni. Sok fárasztó órát kell gyakorolni. Ti miért akartok megtanulni rajzolni? Nem unjátok?

Figyelt kérdés

Én személyszerint sok idegbajt kapok tőle, mert ugye nagy a versenygés az ilyen szakma területen. Meg unalmas is számomra.

De ezt elkezdtem szakgimibe tanulni és akkor már ezt tervezem munkában dolgozni is.

2020. nov. 6. 16:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miért ne vennének? A tanulási nehézség csak "kifogás". Nekem két ilyen osztálytátsaim is van spec matekon. Az egyikük évfolyamelső matekból és fizikából és országos versenyeket nyer, a másikuk meg írói pályázatokra jár és nem is teljesít rosszul és az átlaga is 4-es 5-ös.
2020. nov. 7. 09:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Az sni miatt két rajz suliba sem vettek fel. És azok csak rajz sulik voltak
2020. nov. 7. 10:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A rajz akkor unalmas ha unalmasan tanítják. Fessél, vagy tervezz, vagy csontvázak izületének tanulmányozásával, készíts forgó hajló gépeket.

Annyi de annyi módja van a továbblépésnek.

2020. nov. 8. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!