Miért kell kiírogatni-a mindenkinek a magán életét facebook-ra és fárasztó élet fondorlatait, amik érdekesebbnek tűnnek ha magukban tartsák?
kicsit elszédültem, mire végigolvastalak
téged miért irritál a kérdésedben felvetett jelenség?
érdekelne a lelki gyökere
Én csináltam egy közeli ismerősös csoportot, ahová begyűjtöttem a "normálisabb" emberkéket, mivel engem is zavart a sok életbölcsesség, Coelho, meg amit említettél, "az igazi nő, barát olyan...".
De amúgy ha simán a "falra klikkelek", ilyenek jönnek ki:
"húúú csirkepöri"
"lilácskában ázik a falam, lila élet"
"nem a lájkra utazom, de..."
"jujdejóó ez egy szuper nap volt, köszönöm Istenkém"
"annyira jól érzem magam"
:D
Volt egy ex-haverom, az meg 10 percenként megosztott valami nagyon ócska poénosnak szánt képet, és mindig lájkolta magát. Érdekes, hogy ő törölt az ismerősei közül engem, mert állítása szerint idegesítette a profilképem.:D
Egy sima portréfotó, egy olyan embert, aki a gagyi hülyeségével elárasztott mindent.
:))
Nem tudom, ha valaki számomra igazi nő/férfi, azt felismerem én magam, nem kell ilyesmiket kiírogasson:D #4- igaz, vannak nagyobb hülyeségek is, nagy az "isten állatkertje", és ez nem érdekel, de normálisabb emberektől fura. Amiket kiírnak "jellemekről", sokkal érdekesebb átélve és meggyőzően megtenni, kiszámíthatatlanul, így inkább az ember jellemének ítélném :-?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!