Rajzosok. Ugye nehéz megtanulni rajzolni. Sok fárasztó órát kell gyakorolni. Ti miért akartok megtanulni rajzolni? Nem unjátok?
Én személyszerint sok idegbajt kapok tőle, mert ugye nagy a versenygés az ilyen szakma területen. Meg unalmas is számomra.
De ezt elkezdtem szakgimibe tanulni és akkor már ezt tervezem munkában dolgozni is.
Azt bem teljesen értem, hogyha téged nem érdekel miért kezdetd el tanulni?
Én azért kezdtem el mert jól ment és tehetséges voltam ezért tovább akarom fejleszteni magamat. Nem unom a gyakorlást és nem fáraszt mert szívesen csinálom.
Már bocs, de ha értenél hozzá, akkor tanulni se kéne, mert jönne magától, mint az éneklésnél, vagy van hozzá valakinek tehetsége vagy nincs, akinek nincs, annak tanulással se lesz.
Ha meg nem szeretsz rajzolni, akkor inkább felejtsd el ezt a vonalat, ne arra menj amerre mások szerint menned kéne, hanem azzal foglalkozz, ami érdekel is, mert csak abban lehetsz jó.
Akinek van tehetsége annak is kell magát fejleszteni, csak nem kell vele annyit szenvednie.
Én csak magát a folyamatot nem mindig szeretem. A célom persze az h megtanuljak szépen rajzolni. Mert azért tetszik ez a művészeti írány.
Kiskoromtól kezdve nagyon szerettem rajzolni, 16 éves koromig aktívan jártam szakkörre, belsőépítész akartam lenni.
Aztán nekem is eljött ez a pont, hogy kínlódás volt. Úgyhogy abbahagytam.
A művészethez nem szabad szakmaként hozzáállni, ez egy szenvedély. Ha nem tudod már szenvedéllyel csinálni, akkor pont a lényege veszik el. Ha szenvedéllyel csinálnád, akkor nem lenne kínlódás, így viszont nincs értelme.
Még nem késő váltani.
Csak nincs mit csináljak, ha ezt abba hagyom.
Tanulási nehéségeim vannak így nem biztos h felvesznek ilyes iskolákba. Pszichologust akartam de ott js sokat kell tanulni. Ami nekem nem baj, csak fel sem vesznek annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!