Fehér műbőr cipőre milyen fajta filccel lehet rajzolni, ami nem kopik le, illetve nem kenődik el?
Figyelt kérdés
Interneten is lehet látni, hogy például a Nike airforce 1eseket is így ki dekorálják, de ott ugye igazi bőrből van a cipő, és speciális festékekkel dolgoznak amik direkt bőrre vannak.
Ha én fillcel szeretném dekorálni a cipőm, milyen fajtával érdemes? Azt tudom, hogy a sima alkoholos filc egyáltalán nem alkalmas, a textil filc addig jó, amíg nem éri a cipőt víz, utána elkenődhet.
Mit ajánlanátok, amivel nyugodtan tudnék rajzolni műbőr cipőre?
2020. okt. 14. 21:51
1/2 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá tenném, hogy jó lenne, ha könnyen beszerezhető lenne a dolog
2020. okt. 14. 21:55
2/2 anonim válasza:
100 százalékosan szerintem semmi nem marad rajta, hiszen ez egy használati tárgy. Ráadásul lábbeli. Tulságosan igénybe van véve. Szerintem vízálló festékfilc a legideálisabb. Olyan amiben festékkeverő golyó is van. Paint marker néven tudsz rákeresni, de nagyobb írószerboltokban biztosan találsz. Van itt nálam kéznél egy konkrét márka is. Edding 750
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!