A fabergétojás nevezhető műalkotásnak?
Figyelt kérdés
2020. okt. 10. 18:54
2/11 A kérdező kommentje:
Művészeti órára kell gimibe házidolgozathoz. Szabadon választott műalkotásról. Ez szerintem érdekes és nem mindennapi téma, gondolom nem nagyon jut a legtöbb diáknak eszébe. Csak kérdés, a tanár elfogadja-e?
2020. okt. 10. 19:09
3/11 anonim válasza:
Ha nem fogadja el akkor megbukott mint tanár.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2020. okt. 10. 19:13
5/11 anonim válasza:
Ezek igen komoly müvészi értéket képviselö mütárgyak, egyértelmüen el kellene fogadnia.
Gratulálok a választásodhoz, igen érdekes téma!
6/11 anonim válasza:
Tényleg nagyon jó téma, és természetesen műalkotásoknak számítanak.
Csak arra vigyázz, hogy Faberger-tojásnak írd, mert készítőjük neve Faberger volt, amelynek kiejtése "faberzsé".
7/11 anonim válasza:
Fabergernek kell írni?
Kb 4-5 cikket néztem meg, akkor mind rosszul tudják?
Pl: [link]
Tényleg nem kötözködésből írom, hanem érdekelne.
8/11 anonim válasza:
A 6-os téved, NEM Faberger, hanem Faberge a helyesen írt név.
9/11 anonim válasza:
Kérdező, a neked szánt válaszom lemaradt:
Ahogy előttem is írták, mindenképpen el kell fogadnia a tanárnak.
Valószínű, az előző hozzászóló, aki Fabergernek írta, véletlen nyomhatott egy "r" betűt a végére. De talán válaszol a kérdésemre.
Abban igaza van, hogy faberzsé-nek kell ejteni.
10/11 anonim válasza:
Köszönöm szépen, 8-as. Én is így gondolom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!