Mi a véleményetek az új Oscar-díj szabályról, ami szerint egy film csak akkor kaphatja meg a legjobb filmnek járó díjat, ha van benne elég feka/ázsiai/latinó/LMBGTQSRTZ45+*@$/muszlim, stb.?
Ja, faji megkülönböztetéssel a rasszizmus ellen, hajrá!
Vicc az egész.
Így már vagy arra fognak törekedni, hogy jó filmek készüljenek, vagy arra, hogy oscart kapjanak
Ez rèmhír,de ettől függetlenül id túl fogják tolni a pc-t a filmiparban(is).
Amúgy meg sztem mindegy az oscar díját meglehetősen ritkán kapta az akinek abban az èvben járt volna.
Erre mondtam ismerősnek, hogy majd beraknak egy afroamerikai nemi-identitás zavaros mozgáskorlátozottat, aki szegény és raknak oda 4 pipát.. (Amúgy most kezdtem a 3% sorozatot nézni és jéé.. 4-ből 3 pont illik is az egyik szereplőre..)
Amúgy hogy csináljon egyszereplős filmet az eszkimók életéről valaki, ha ezeknek meg kell felelnie?
Bár lehet skizofrén lenne, és az egyik én az szerelmes lenne a másikba,aki azonos nemű nem is tudom..
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!