Prométeum kérdése:
A színészeknek a színház és félművészeti egyetemen tényleg szétcincálják a személyiségét ?
Figyelt kérdés
Ha ez tényleg igaz, akkor tényleg átkel alakítani a színész képzést Magyarországon. Ha ezt megcsinálnák velem valószínűleg pofán vágnám,a rendezőt, vagy valamelyik tanárt. Ha meg "sikerrel járnak" és hagyom magam valószínűleg skizofrén lennék. Masszív sziklaszilárd egom van amit én szeretek formázni gyurmázni, vagy nem nekem való a színészet
2020. szept. 17. 20:38
11/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk pl:Gregor Bernadett, Trokán Nóra stb.
2020. szept. 21. 18:21
12/15 anonim válasza:
Szerintem nekik akkora az egyikük hogy mindent megtehetnek...saját maguk számára még Istenek is....
13/15 anonim válasza:
Szexuális rendetlenség zavargások jelenetek,erre gondolsz,mert nem tiszta amit írsz...
14/15 A kérdező kommentje:
Szexuális zaklató rendező, csak átírta a telefonom.Személyiség, átformálás,megalázás, Császár Angéla is mondta.
2020. szept. 21. 21:15
15/15 anonim válasza:
persze borzasztó-csak azt eltudom képzelni hogy ezt bele kell kalkulálni-világi minden-erkölcstelenségek lebujok ábrázolása-meg amire izgul a közönség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!