Csak én nem élvezem a színházat?
Osztállyal gimiben voltunk párszor, de magamtól egyszer nem mentem még el, egyszerűen nem értem mi vonzza az embereket.
A színészek folyamatosan ordibáltak, a poénok erőltetettek. A mimika eltúlzó (gondolom azért, hogy messziről is lássák milyen érzelmet kéne most átadni?).
Egyszerűen nem volt hiteles.
Egy filmben pont azt tartom csodálatosnak, amikor egy színész annyira tehetséges, hogy egyetlen szemrebbenésében látod a mondanivalót, a történetét. Elhiszed, hogy ő nem egy színész, hanem AZ a karakter.
Én nem értem, lehet hogy csak rossz előadásokon voltam és azért?
Azt hiszem a kérdésedben meg is adtad saját magadnak a választ.
"Egy filmben pont azt tartom csodálatosnak, amikor egy színész annyira tehetséges, hogy egyetlen szemrebbenésében látod a mondanivalót, a történetét. Elhiszed, hogy ő nem egy színész, hanem AZ a karakter."
Tudod, a filmeket úgy forgatják, úgy veszik fel, majd úgy vágják össze, hogy a színész annyira tehetségesnek tűnjön, hogy mindazt elhidd, amit az 52-ik felvétel alapján a lehető legjobban tudott kommunikálni. A színház pedig élő egyenesben megy, nincs lehetőség javításra, nincs lehetőség újrajátszásra.
Ha te ezt nem élvezted, úgy ne menj többet színházba, hiszen nem vagy oda való közönség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!