Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Miért kell valóság alapján...

Miért kell valóság alapján rajzolnom?

Figyelt kérdés

2020. aug. 24. 18:01
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

"Ha nem jól értelmezed az előtted ülő ember anatómiáját"

De ezzel sose volt problémám.

2020. aug. 28. 01:15
 12/26 anonim ***** válasza:
De át is tudod ültetni papírra? Mert rajzolás szempontjából ez a lényeg.
2021. máj. 1. 21:26
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarom. Nem akarok a valóság alapján.
2021. máj. 2. 18:25
 14/26 anonim ***** válasza:
Akkor ne rajzolj vaság alapján!
2021. máj. 3. 09:49
 15/26 anonim ***** válasza:
Ez is te kérdésed? aki mindennap kérdez az ijesztő portékról? :O
2021. máj. 26. 10:57
 16/26 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, hogy a "normális" rajz szerinted ijesztő (a portré fényképek nem?) de pl. ez a kép a kedvenceid között szerepel. Ez oké?

[link]

2021. máj. 26. 11:54
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező vagyok: akkor úgy értem, hogy ijesztő hogy csak a realisztikus képek érdeklik az embereket. Vagy nem? (de tényleg vannak olyan emberek akikre nem merek ránézni, de ez lehet inkább félénkség vagy szorongás).
2021. jún. 11. 21:14
 18/26 anonim ***** válasza:
Ez a negyedik regisztrációd? Masoknak nem ijesztők a portrék, csak neked, és nem, nem csak az érdekli őket. De ahhoz, hogy stilizáltan rajzolj is meg kell tanulnod először realisztikusan. De ezt már többször is elmondtuk, mit nem lehet benne megérteni?
2021. jún. 12. 11:24
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem sikerül nagyon realisztikus rajzolnom, attól még azt lehet stilizálni. Egy stilizált rajzot nem muszáj tónusozni, mert én egyáltalán nem akarok tónusozni.
2021. jún. 12. 14:24
 20/26 anonim ***** válasza:

Most ezt csinálod? Minden kérdésed alá, mindegy, mi a válasz, beírod, hogy nem akarsz tónusozni? Csak egyszer az életben ülj neki egy rendes rajznak, rajzold 2-3 órán át, kompozíció, tónus, minden, próbáld ki! Utána majd alkoss véleményt, de ebből a kisgyerekes hisztiből már mindenkinek elege van!

Igen, én személy szerint ajánlom a rajziskolát, vannak kifejezetten felnőtteknek valók kezdőknek, nem szakközépiskola, nem jobbagyféltekés fasság, érdemes lenne pár órát venned, és rohadtul meghallgatnod, amit a rajztanár mond, nem újra és újra regisztrálni, és itt verni magad, hogy te már bizony nem tónusozol!

2021. jún. 13. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!