Írtam egy verset. Miből állapítsam meg, hogy jó lett-e?
Sziasztok.
Nagyon felszínesen hangzik a kérdés, viszont nem az. Nemrég elveszítettem egy számomra nagyon fontos személyt, minden éjszaka feltörnek bennem az érzések és azt éreztem, hogy ki kell írnom magamból.
Azonban nem szeretném kidobni az ablakon, ezért érdeklődöm, hogy miből állapíthatom meg, hogy jól sikerült-e.
Köszönöm mindenkinek a válaszát hasznosak voltak!
Utsó, ezért kérdezősködök: #2 válasz
Tévedtem, tévedésemért elnézést.
Köszönöm, nem azért marha az ember, hogy mindenre jól emlékezzen.
Petofi egyik langelme zsenialitas a muve
Latom te is l.t.-n tanulsz
Tudjon meg ezt a Tünde
Őz töke az ösztöke enyém meg az összecsórt,sokszor feltehetted sorolhatnam a lenyeget de Berzsenyit mit cimborat felmentettem nem tudjon s ebből lett sorsom amatőr baljlós része(talán betűzni kéne...)de vigye az ördög röheje,vezették itt minden elme,sejlik a sejtés hajlik a pantlika,ma sem lesz a szomszed szőke lany-enyém a pannika!!!
Abban, hogy a konkrét vers mennyire jó, vagy sem, talán nem segítenek az alábbi linkek, de hogy milyen irányba érdemes tartani, vagy mire érdemes törekedni a továbbiakban, abban talán támpont tud lenni az alábbi oldalak tartalma:
Az alábbi oldalakon 10 részben versekről szól, és talán kiderül, hogy mitől jó egy vers:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!