Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Például, "44 % ban hasznosan...

Például, "44 % ban hasznosan értékelsz válaszokat",ezt hogyan állapítsák meg?

Figyelt kérdés
2020. máj. 18. 06:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Most vagy kérdezel, vagy felszólítasz. Állapítsák, az utasítás.

Le van írva, de egymillió azonos kérdés is megválaszolásra került már. Egy algoritmus határozza meg, tiszta számítási módszerrel.

Reális képet nem mutat, mert sok értékelő nem helyesen használja a hasznos, nem hasznos gombot.

Pl. egy jogi kérdésnél beidézett jogszabályt akár nullára is értékelhetnek, és a ne foglalkozz vele, meg 100%, mert az szimpatikusabb.

Szóval a 44% azt jelenti, hogy az értékelők összességében ilyen arányban adtak pozitív jelzést.

2020. máj. 18. 07:12
 2/14 A kérdező kommentje:
Más estleg, mert az első nem érti mit akar.
2020. máj. 18. 07:31
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem az én válaszom hasznosságát kérdem ,az én értékelésem hasznossága a kérdés,hogyan értékelik azt?
2020. máj. 18. 07:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1047965..

Itt a 4-es válaszban írtam meg. Ott mást is kérdezett a kérdező, amit te kérdezel, az a 2.) pontban van.

2020. máj. 18. 08:39
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocsáss meg, rossz válaszomat linkeltem.

Itt van a kérdésednek megfelelő válaszom, a 10-es: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1045451..

Annyi változott, hogy az all-time toplista már elérhető innen (Toplistás helyezéseid), viszont a változtatások után nem találom az adott válaszomban idézett ismertetőt; sem ott, sem máshol.

Mégegyszer, elnézést kérek, nem bosszantani akartalak, csak hebehurgya voltam; a kérdésedhez írt 4-es válaszomat (ma 08:39) tekintsd semmisnek!

2020. máj. 18. 08:51
 6/14 A kérdező kommentje:
4 es 5 ös ,király vagy,köszi szépen,
2020. máj. 18. 08:56
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Mit nem értesz az elsőn? A hasznosság kiszámítását egy algoritmus végzi a visszajelzések alapján. Ezen mit nem lehet érteni?
2020. máj. 18. 10:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/help

Hogyan számolódik egy válasz hasznossági százaléka?

2020. máj. 18. 10:19
 9/14 anonim ***** válasza:
31%
1-es, 7-es, 8-as válasz írója! Te nem érted a kérdést. Nem azt kérdezte, hogy mások értékelése alapján hogyan adódik az ő válaszadási százaléka, hanem azt, hogy hogyan adódik az értékelési százaléka, vagyis az az érték, ami annak alapján adódik, hogy ő értékeli mások válaszait. Ott van a kérdésben: „"44 % ban hasznosan értékelsz válaszokat", és azt kérdezte, hogy ezt hogyan állapítják meg? Kommentben is tudomásodra hozta. (Jó, tudom, hogy nem jó igemódot írt a kérdésben, szóvá is tetted.)
2020. máj. 19. 17:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Értem. A lényeg ugyanaz, csak még egyszerűbb. Sima átlagszámítás.

Ha 10 válaszból ötöt negatívan értékelsz, ötöt pozitívan, akkor 50%-ban tartod a válaszokat hasznosnak. A megfogalmazása rossz a gyakorinak. Helyesebb lenne: 44%-ban értékeled hasznosnak a válaszokat.

2020. máj. 19. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!