Ezen az új gány felületen hol lehet látni, hogy egy válaszadó hány százalékban ad hasznos válaszokat?
Először azt hittem a zöld pöttyök jelentenék ezt, de az nem lehet, mert tudok olyan válaszadóról, akinek 40%-os volt eddig az aránya, de 3.5/5 zöld pötttye van, ami 70% lenne.
Miért kellett így elk*rni ezt az oldalt? :D
Válasz tetején látható teli pipákban mutatja az oldal, hogy az adott kategóriában mennyire ad hasznos választ az adott válaszoló. Ezt valószínű százalékosan számolja ki az oldal a megadott válaszaira érkező értékelések során.
Az, hogy erre mi szükség volt, az igazán jó kérdés. Szerintem egyszerűbb lenne számosítva látva az adott értékeket, de szerintem ez még a kisebb gond az új frissítéssel.
Teljesen igazad van, a régi design sokkal jobb volt.
És tényleg nem lehet látni a százalékokat, mivel zöld pipákban jelzi.
6-os: Oldalt a "Toplistás helyezések"-nél meg tudod nézni kategóriánként a százalékodat. Abból meg ki tudod számolni a pipáid számát is :D
Jó bonyolult rendszer xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!